Le Mnü du KaLK
FÖRRÄTTER – MENY
Älgcarpaccio 170:-
Ramsmajo, lingon, krutong, västerbottensost
Gnocchi di potäte 160:-
Gnocchi på öländsk potät med brynt smör, charlotten, äpple och ädelost
Plock 225:-
Kallskuret från rosas, ost, oliver, inlagt och bröd
BURGARE
På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, rödlök, tomat och saltgurka.
Vi steker köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt.
Till alla burgare får du nyfriterade chips. Brödet bakar vi med bubblande surdeg och hög värme.
Till burgaren grovmaler vi nötkött och tillsätter egenrökt chili för smak. Alltid svenskt kött.
Fråga om ni har några funderingar kring allergener!
HUVUDRÄTTER – MENY
Klassiker 240:-
Nötköttsburgare med Västerbotten och bacon
Hot Ass Hell 260:-
Nötköttsburgare med västerbotten, bacon, picklad chili och habanero hot sauce
Vadhållare 260:-
Nötköttsburgare med västerbotten, bacon, pepparrot och dijonsenap
Massa lök extra ost 260:-
Nötköttsburgaren toppad med taleggio, karamelliserad gul lök, syrad rödlök, fermenterad vitlök och friterad chalotten
Ädel Päron 260:-
Nötköttsburgaren med gräddädel och päron
Säger bää… 270:-
Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung
VEGETARISK MENY
Back to the roots 240:-
Panerad friterad rotselleri toppad med västerbotten, karamelliserad lök och syrad rödlök
Ärtor från ön 240:-
Öländska gråärtor och svenska gröna ärtor toppat med taleggio, solros och syrad rödlök
Det finns även mat till barnen, desserter och dipp till chipsen…
//Le Chef