Konst på Kalk

Vi hänger konst från olika konstnärer i våra lokaler, både måleri och fotografi.

ANNA-KAJSA ALAOUI

”När människor ser mina bilder och upplever någonting får jag en bekräftelse att jag lyckats fånga någonting av detta fantastiska och obegripliga, detta ofattbara som virvlar omkring oss och med oss, i oss. Någonting som man försöker förstå sig på, hela tiden.”

galleri.annakajsa.se

SILVIJA BOIJSEN SINKA

Silvija arbetar med intryck i olja, akvarell, tusch och blandteknik. Hennes måleri kan beskrivas som målerisk poesi inspirerad av natur och inre bilder – allt upplevt genom sitt temperament.

www.silvijaboijsensinka.se

ULF HUETT

Fotograf Ulf Huett arbetar mot bokförlag, tidningar, reklambyråer, företag och bildbyråer.Vid sidan om uppdrag arbetar Ulf med egna projekt som resulterar i utställningar och böcker.Bland annat har han givit ut boken Pergola Tombola Picknick på Atlantis förlag. Boken belönades med utmärkt svensk forms pris.Boken Details som gavs ut på Max Ströms förlag trycktes om i Sverige och fick mycket uppmärksamhet. Boken gavs även ut i Japan. Hans senaste bok heter Vinterbad, en handbok och ges ut av Ordfront.På Öland startade Ulf och hans fru Annika Huett i somras galleriet Landet Huett, beläget i Hallnäs. Instagram landet_huettUtställningen som visas här på Kalk heter ”Skymning” och är fotograferad på Öland under hösten 2020.

Vill du ställa ut hos oss? Maila oss på kontakt@kalk-oland.se