Konst på Kalk

Vi hänger konst från olika konstnärer i våra lokaler, både måleri och fotografi.

ANNA-KAJSA ALAOUI

”När människor ser mina bilder och upplever någonting får jag en bekräftelse att jag lyckats fånga någonting av detta fantastiska och obegripliga, detta ofattbara som virvlar omkring oss och med oss, i oss. Någonting som man försöker förstå sig på, hela tiden.”

galleri.annakajsa.se

LASSE ANDERSSON

Min passion är att fotografera naturen, allt från små insekter till mäktiga landskap. Jag gillar det magiska  kvällsskenet, de lugna tysta morgnarna när solen väcker naturen , dramatiska vyer och krispiga kontraster, alla årstider har sin charm. Förutom natur så fotar jag bland annat porträtt, rymden och ett å annat ödehus. Mina bilder tas med bara det naturliga ljuset som ljussättning. 

Facebook Lasse Anderssons foto

Instagram fotograf_lasse_andersson

ULF HUETT

ULF HUETT

Vill du ställa ut hos oss? Maila oss på kontakt@kalk-oland.se