Le Mnü du KaLK

FÖRRÄTTER – MENY

Älgcarpaccio 175:-
Ramsmajo, lingon, krutong, västerbottensost
Älg från Asien 165:-
Smauländsk älg med koriander, sola, lime och chili
Gnocchi di potäte 165:-
Gnocchi på öländsk potät med brynt smör, charlotten, äpple och ädelost
Plock 225:-
Kallskuret från rosas, ost, oliver, inlagt och bröd

BURGARE

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, rödlök, tomat och saltgurka.
Vi steker köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt.
Till alla burgare får du nyfriterade chips. Brödet bakar vi med bubblande surdeg och hög värme.
Till burgaren grovmaler vi nötkött och tillsätter egenrökt chili för smak. Alltid svenskt kött.

Fråga om ni har några funderingar kring allergener!

HUVUDRÄTTER – MENY

Klassiker 240:-
Nötköttsburgare med Västerbotten och bacon
Hot Ass Hell 265:-
Nötköttsburgare med västerbotten, bacon, picklad chili och habanero hot sauce
Vadhållare 265:-
Nötköttsburgare med västerbotten, bacon, pepparrot och dijonsenap
Massa lök extra ost 265:-
Nötköttsburgaren toppad med taleggio, karamelliserad gul lök, syrad rödlök, fermenterad vitlök och friterad chalotten
Ädel Päron 265:-
Nötköttsburgaren med gräddädel och päron
Åker till Italien 265:-
Nötköttsburgare med mozzarella, olivkräm och salami från Rosas
Säger bää… 270:-
Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

VEGETARISK MENY

Back to the roots 245:-
Panerad friterad rotselleri toppad med västerbotten, karamelliserad lök och syrad rödlök

Ärtor från ön 255:-
Öländska gråärtor och svenska gröna ärtor toppat med taleggio, solros och syrad rödlök

Det finns även mat till barnen, desserter och dipp till chipsen…

//Le Chef