Le Mnü du KaLK

FÖRRÄTTER

Älgcarpaccio 165:-
Ramsmajo, lingon, krutong, västerbottensost

Plocktallrik 210:-
Chark från Rosas, ost, oliver, inlagt och bröd

Gnocchi di potäte 155:-
Gnocchi på öländsk potät med brynt smör, charlotten, äpple och ädelost

Skördesoppa 110:-
på betor från Gudesjö toppad med krämfräsch

BURGARE

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, rödlök, tomat och saltgurka.
Vi steker köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt.
Till alla burgare får du nyfriterade chips. Brödet bakar vi med bubblande surdeg och hög värme.
Till burgaren grovmaler vi nötkött och tillsätter egenrökt chili för smak. Alltid svenskt kött.

Fråga om ni har några funderingar kring allergener!

HUVUDRÄTTER

Klassiker 225:-
Nötköttsburgare med Västerbotten och bacon
Trucker de Luxe 285:-
Nötköttsburgare med ost, bacon, ostgrilare från Rosas och stekt ägg
Ädel pumpa 255:-
Nötköttsburgare med inlagd pumpa och Kvibille gräddädel
Massa lök extra ost 255:-
Nötköttsburgaren toppad med taleggio, karamelliserad gul lök, syrad rödlök, fermenterad vitlök och friterad chalotten
Vadhållaren 245:-
Nötköttsburgare med västerbotten, bacon, dijon och pepparrot
Säger bää… 265:-
Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

VEGETARISK

Back to the roots 235:-
Panerad friterad rotselleri toppad med västerbotten, karamelliserad lök och inlagd pumpa

Ärtor från ön 235:-
Öländska gråärtor och svenska gröna ärtor toppat med taleggio, solros och inlagd pumpa

Det finns även mat till barnen, desserter och dipp till chipsen…

//Le Chef