Le Mnü du KaLK

FÖRRÄTTER

Älgcarpaccio 155:-
Ramsmajo, lingon, krutong, västerbottensost

Plocktallrik 195:-
Chark från Rosas, ost, oliver, inlagt och bröd

Gnocchi di potäte 135:-
Gnocchi på öländsk potät med brynt smör, charlotten, äpple och ädelost

BURGARE

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, rödlök, tomat och saltgurka.
Vi steker köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt.
Till alla burgare får du nyfriterade chips. Brödet bakar vi med bubblande surdeg och hög värme.
Till burgaren grovmaler vi nötkött och tillsätter egenrökt chili för smak. Alltid svenskt kött.

Fråga om ni har några funderingar kring allergener!

HUVUDRÄTTER

Klassiker 220:-
Nötköttsburgare med Västerbotten och bacon
Påsk och vår 245:-
Som klassiker med stekt ägg och ogräspesto
From Korea with löv… 245:-
Nötköttsburgare med färsk chili, västerbotten, syrad rödlök och kimchi
Massa lök extra ost 235:-
Nötköttsburgaren toppad med taleggio, karamelliserad gul lök, syrad rödlök, fermenterad vitlök och friterad chalotten
Vadhållaren 240:-
Nötköttsburgare med västerbotten, bacon, dijon och pepparrot
Säger bää… 260:-
Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

VEGETARISK

Back to the roots 230:-
Panerad friterad rotselleri toppad med västerbotten, karamelliserad lök och ogräspesto

Ärtor från ön 230:-
Öländska gråärtor och svenska gröna ärtor toppat med taleggio, solros och syrad rödlök

Det finns även mat till barnen, desserter och dipp till chipsen…

//Le Chef