Le Mnü du KaLK

FÖRRÄTTER

Älgcarpaccio 145:-
Ramsmajo, lingon, krutong, västerbottensost

Plocktallrik 185:-
Chark från Rosas, ost, oliver, inlagt och bröd

Gnocchi di potäte 125:-
Gnocchi på öländsk potät med brynt smör, charlotten, äpple och ädelost

BURGARE

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, rödlök, tomat och saltgurka.
Vi steker köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt.
Till alla burgare får du nyfriterade chips. Brödet bakar vi med bubblande surdeg och hög värme.
Till burgaren grovmaler vi nötkött och tillsätter egenrökt chili för smak. Alltid svenskt kött.

Fråga om ni har några funderingar kring allergener!

HUVUDRÄTTER

Klassiker 210:-
Nötköttsburgare med Västerbotten och bacon
Skördepumpa 240:
Nötköttsburgaren med ädelost och inlagd pumpa
Massa lök extra ost 235:-
Nötköttsburgaren toppad med taleggio, karamelliserad gul lök, syrad rödlök, fermenterad vitlök och friterad chalotten
Vadhållaren 230:-
Nötköttsburgare med västerbotten, bacon, dijon och pepparrot
Säger bää… 250:-
Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

VEGETARISK

Back to the roots 225:-
Panerad friterad rotselleri toppad med fetakräm och inlagd beta

Ärtor från ön 225:-
Öländska gråärtor och svenska gröna ärtor toppat med taleggio, inlagda grillade grönsaker och pesto

Det finns även mat till barnen, desserter och dipp till chipsen…

//Le Chef