Le Mnü du KaLK

FÖRRÄTTER

Älgcarpaccio 165:-
Ramsmajo, lingon, krutong, västerbottensost

Gnocchi di potäte 155:-
Gnocchi på öländsk potät med brynt smör, charlotten, äpple och ädelost
Plock 220:-
Kallskuret från rosas, ost, oliver, inlagt och bröd
Rödbetscarpaccio 165:-
med fetakräm, rostade frön och citron

BURGARE

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, rödlök, tomat och saltgurka.
Vi steker köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt.
Till alla burgare får du nyfriterade chips. Brödet bakar vi med bubblande surdeg och hög värme.
Till burgaren grovmaler vi nötkött och tillsätter egenrökt chili för smak. Alltid svenskt kött.

Fråga om ni har några funderingar kring allergener!

HUVUDRÄTTER

Klassiker 235:-
Nötköttsburgare med Västerbotten och bacon
Hot Ass Hell 245:-
Nötköttsburgare med västerbotten, bacon, picklad chili och habanero hot sauce
Ädel päron 255:-
Nötköttsburgare med päron och Kvibille gräddädel
Massa lök extra ost 255:-
Nötköttsburgaren toppad med taleggio, karamelliserad gul lök, syrad rödlök, fermenterad vitlök och friterad chalotten
Italien fast här 265:-
Nötköttsburgare med mozzarella, salami från Rosas och tapenade
Säger bää… 265:-
Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

VEGETARISK

Back to the roots 235:-
Panerad friterad rotselleri toppad med västerbotten, karamelliserad lök och syrad rödlök

Ärtor från ön 235:-
Öländska gråärtor och svenska gröna ärtor toppat med taleggio, solros och syrad rödlök

Det finns även mat till barnen, desserter och dipp till chipsen…

//Le Chef